Sağlık İçin Yürüdüler

Bursanın Gemlik Belediyesinin öncülüğünde vatandaşlar sağlık için yürüdü.

Sağlık İçin Yürüdüler
  • 26 Eylül 2018, Çarşamba 19:24
Bursanın Gemlik Belediyesinin öncülüğünde vatandaşlar sağlık için yürüdü.
Belediye tarafından tertiplenen ‘Sağlıklı Hayat Yürüyüşü ilgi gördü. Belediye Başkan Refik Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ile yetkililerin ve vatandaşların da katıldığı yürüyüş, Engelsiz Kafeden başlayıp, Fayton Kafede son buldu. Yürüyüşü katılanlara Gemlik Belediyesi tarafından simit ve zeytin ile çay ikram edildi.
Sporun düzenli yapıldığı takdirde kalp sağlığı açısından büyük faydaları olduğuna dikkat çeken Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Spor, dostluk, kardeşlik ve dayanışma için vazgeçemeyeceğimiz bir değerdir. Bu anlamda bugün sağlıklı hayat için yürüyüş yaptık. Kilo kaybını sağlaması, kan basıncı kontrolünü kolaylaştırması, diyabette kan şekeri kontrolünü iyileştirmesi açısından sporu sosyal hayatımızın en önemli yanı haline getirmeliyiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Herkese sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık