Sağlık Eğitimi Alan Öğrenciler İçin Ambulans Hibe Edildi

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü, Artuklu Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim alabilmeleri için bir ambulansı hibe etti.

Sağlık Eğitimi Alan Öğrenciler İçin Ambulans Hibe Edildi
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 14:39
Mardin İl Sağlık Müdürlüğü, Artuklu Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim alabilmeleri için bir ambulansı hibe etti.
Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü ve Mardin İl Sağlık Müdürlüğünün eğitimde işbirliğine örnek bir çalışma olduğuna dikkat çeken Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, öğrencilerin daha donanımlı ve nitelikli yetişebilmeleri açısından eldeki imkanların kullanılması, kurumlar arası işbirliğinin sağlanmasının büyük bir önem arz ettiğini belirtti. İşbirliklerinin daha etkin çalışabilmesini sağlayacak girişimler, toplumsal sorunların çözümü ve öğrencilerimizin eğitimi için önemli bir reçetedir diyen Yavuz, “Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakçaya ve üniversitedeki değerli hocalarımız ile yöneticilerimize verdikleri katkılar nedeniyle teşekkür ederim. Önemli olan kurumlar arasındaki bu işbirliğini güzel bir şekilde sürdürerek, sonucunda da hizmetleri, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yansıtmaktır. Öğrencilerin pratiklerini arttırma bakımından ambulans kullanılacaktır. Sadece bir ambulans vermekle yetinmeyip Eğitime her zaman için desteklerimiz sürecek. Bu ambulansın Üniversitemizin eğitimine katkı sunması bizleri mutlu edecektir. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Rektör Ağırakça ise, “Yüksekokulumuzdaki mevcut programlarda yetişecek olan öğrencilerimizin daha nitelikli eğitim almalarını sağlamak için Sağlık Müdürümüzden bir uygulama ambulansı talep ettik. Bu talebimizi olumlu karşılayan Sağlık Müdürümüze teşekkür ederiz. Bu sayede öğrencilerimiz uygulamalar noktasında daha pratik bilgiler elde edecektir” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık