Saç Ekiminde Yabancıların Tercihi Türkiye

Saç Ekim Koordinatörü Engin Sönmez, özellikle erkeklerin korkulu rüyası olan kelliğin, tıp alanındaki hızlı gelişmelere paralel olarak tarihe karıştığını söyledi.

Saç Ekiminde Yabancıların Tercihi Türkiye
  • 09 Temmuz 2018, Pazartesi 10:45
Saç Ekim Koordinatörü Engin Sönmez, özellikle erkeklerin korkulu rüyası olan kelliğin, tıp alanındaki hızlı gelişmelere paralel olarak tarihe karıştığını söyledi.
Türkiyenin bu konuda çok başarılı olduğunu kaydeden Hairestetik Turkey Saç Ekimi Merkezinden Saç Ekim Koordinatörü Engin Sönmez, yurt dışından çok sayıda yabancının saç ekimi için Türkiyeye geldiğini ifade etti.
Sönmez, Özellikle saç ekimi uygulamalarında, Türkiyeye gelen hastalar hem tedavi oluyor hem de tatil yapıyor. Kaş ve sakal ektirenler arasında Ortadoğu ülkesi yanı sıra Avrupa ülkeleri insanları ağırlıklı geliyor. Türkiye, sağlık turizminde dünyadaki ilk 10 ülke arasına girmeyi başardı. Türkiyede saç ekimi operasyonunun maliyeti 2 ile 4 bin TL arasında değişirken, Avrupada bu rakam 5 katına kadar çıkıyor. ABDde 15-20 bin doları bulan bu operasyon için özellikle Avrupalı ve Arap turistler Türkiyeyi seçiyor. Saç ekim merkezlerine en çok Almanya, Suudi Arabistan, Dubai, Katar, Kuveyt, Libya ve Iraktan hasta geliyor. Arap ve Avrupalı turistlere paket turlar düzenliyor. Tedavi hizmetlerini aldıktan sonra üç gün kontrole gelmek zorunda. Bu süreyi İstanbulda iyi geçirmesi için uygun programlar hazırlıyor. Rehberlerimiz eşliğinde şehir gezdiriliyor. Böylece yabancı misafirler hem saç ektirip hem güzel bir tatil yapmış oluyor. diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık