Medicana Bursa, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü İle El Ele

Medicana Bursa Hastanesi, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa bir projeye daha ev sahipliği yaptı.

Medicana Bursa, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü İle El Ele
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 15:51
Medicana Bursa Hastanesi, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa bir projeye daha ev sahipliği yaptı.
Görsel sanatlar öğretmeni Pınar Şahin ile öğrencileri Belma Boz, Hilal Şahin ve Yasemin Sarıkaya, “4 Mevsim Rölyef Sergisini Medicana Hastanesinde açtı. Okullar Hayat Olsun Projesi dahilinde hastanede tedavi olan hastalara ve yakınlarına moral vermek maksadıyla açılan sergi ilgi gördü.
Sanatın ve sporun her zaman yanında olduklarını ifade eden Medicana Bursa Hastanesi Başhekimi Dr. Neşe Tunalı, Hasta odaklı bakım anlayışını benimsemiş bir sağlık kuruluşu olarak, tedavi sürecinde hastalarımıza sağladığımız psikolojik konforun da iyileşme sürecine olumlu yansıdığını biliyoruz. Hastalarımıza umut olacak mesajlar veren Dört Mevsim Sergisinin Medicana Bursa Hastanesinde hayat bulmasına imkân veren Pınar Şahin atölyesine bir kez daha teşekkür ediyoruz dedi.
Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu görsel sanatlar öğretmeni Pınar Şahin ise, 3 yıldır Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında yetişkin kursiyer grubumla çalışmalarımı sürdürmekteyim. Okullar Hayat Olsun Projesi Milli Eğitim Bakanlığının halk eğitim kursları aracılığıyla ev hanımlarını sosyalleştirme, el becerilerini geliştirme ve ev ekonomisine katkı sağlamalarını temine yönelik bir proje. Aralarında ev hanımı, öğretmen gibi birçok meslek grubundan hanımın katıldığı dekoratif tablo kursu. Hastalara moral ve umut olması açısından bu tarz bir çalışma yapmak istedik. Medicana Bursa Hastanesine bizlere imkan sağlamasından dolayı teşekkür ederiz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık