Kayseri Şehir Hastanesinde İlk Kez Balon Anjiyoplasti İşlemiyle Tedavi Gerçekleştirildi

Çocuk Kardiyoloji Ekibi tarafından, Anjiografi Laboratuvarında ilk kez Balon Anjiyoplasti işlemiyle tedavi gerçekleştirildi

Kayseri Şehir Hastanesinde İlk Kez  Balon Anjiyoplasti İşlemiyle Tedavi Gerçekleştirildi
  • 07 Ağustos 2018, Salı 11:31
Çocuk Kardiyoloji Ekibi tarafından, Anjiografi Laboratuvarında ilk kez Balon Anjiyoplasti işlemiyle tedavi gerçekleştirildi
Kayseri Şehir Hastanesinde çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümüne solunum sıkıntısı nedeniyle başvuran ve çocuk yoğun bakımda takibe alınan 1 aylık bebekte, yapılan ekokardiyografi sonucunda inen aortasında (şah damarında) ciddi darlık saptandı.
Hastane çocuk kardiyoloji ekibi tarafından, anjiografi laboratuvarında balon anjiyoplasti işlemiyle başarılı bir şekilde tedavisi gerçekleştirildi. Türkiyede ileri merkezlerde yapılabilen bu işlem, Kayseri Şehir Hastanesinde ilk kez çocuk kardiyoloji ekibi tarafından uygulandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık