Eslamerde Güzelliğin Yeni Yöntemi Oksijen Bakımı

Eslamer Lazer ve Güzellik Merkezinde güzelliğin yeni yöntemi oksijen bakımı uygulanmaya başlandı.

Eslamerde Güzelliğin Yeni Yöntemi Oksijen Bakımı
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 13:56
Eslamer Lazer ve Güzellik Merkezinde güzelliğin yeni yöntemi oksijen bakımı uygulanmaya başlandı.
Cildi gençleştirici farklı bir bakım olarak şimdilerde tercih edilen oksijen bakımına talebin arttığını belirten Eslamer Lazer ve Güzellik Merkezi estetisyenlerinden Tansu Güler, kış mevsimine girerken ve kış mevsiminde oksijen bakımının yaptırılmasını gerektiğini kaydetti.
Tansu Güler, sigaranın oluşturduğu tahrip ve solgun ciltler için özel oksijen bakımı yaptıklarını ifade ederek, “Kırışıklıkları ve çizgileri yok ediyor. Kendi özel ürünlerini oksijen basıncıyla birlikte cilt altındaki dokulara kadar indirip, cilde iyice nüfuz etmesini sağlayan bir uygulama. Bu bakımla kentsel yaşamın verdiği hasarların önüne geçiliyor. Cilt sakinleştiriliyor. Cildi kurumadan koruyan özel bir bakım. Bu bakımla ölü hücreler emilir, sebum artıkları soyulur, arındırıcı bir bakımdır.” dedi.
Eslamer Lazer ve Güzellik Merkezi estetisyenlerinden Tansu Güler, “Kil ve esansiyel yağ karışımından oluşan bu bakım gözeneklerde biriken kirleri emer cilt hücrelerine oksijen verir. Cildin nefes almasını ve yeniden canlanmasını sağlar” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık