Elazığda Yenidoğan Canlandırma Eğitimi

Elazığda Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) Eğitimi düzenlendi.

Elazığda  Yenidoğan Canlandırma Eğitimi
  • 26 Haziran 2018, Salı 11:02
Elazığda Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) Eğitimi düzenlendi.
Sağlık Bakanlığı tarafından bebek ve yenidoğan ölümlerini en aza indirilmesi amacıyla doğum eyleminde görev alan, yeni doğan bebekler ile direk ilgili bütün personelin canlandırma eğitimi alması amacı ile yürütülen “Yenidoğan Canlandırma Programı” kapsamında eğitim düzenlendi. İl Sağlık Müdürlüğü konferans salonunda başlayan ve 3 gün sürecek uygulayıcı eğitimine 85 sağlık personel katıldı. Eğitim sonunda sınavda başarılı olanlara sertifika verileceği belirtildi.
İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdulkadir Kantarcıoğlu, “Yenidoğan Canlandırma programının birini bugün yapmak nasip oldu.Bu kursun sonunda sertifikalarını almış arkadaşlar sahada özellikle Yenidoğan Canlandırmasında hayırlı işlere vesile olacağını ve bebek ölümlerini azaltacağını söylüyorum”dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık