Avrupadan Bursaya Meslek Öğrenmeye Geldiler

Bursa, güzellik ve estetik sektöründe verdiği kaliteli eğitimler ile Avrupada yaşayan Türkleri meslek sahibi yapıyor. Gurbetçi vatandaşlar Bursada aldıkları eğitimler sayesinde sektörün aranan elemanları haline geliyor.

Avrupadan Bursaya Meslek Öğrenmeye Geldiler
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 15:16
Bursa, güzellik ve estetik sektöründe verdiği kaliteli eğitimler ile Avrupada yaşayan Türkleri meslek sahibi yapıyor. Gurbetçi vatandaşlar Bursada aldıkları eğitimler sayesinde sektörün aranan elemanları haline geliyor.
Bursanın önde gelen eğitim kurumlarından Essplus Akademi, güzellik sektöründe kendisini geliştirmek isteyen Avrupalı Türklerin bir numaralı tercihi oldu. Hollanda, Belçika, Bulgaristan ve Avusturya başta olmak üzere Avrupanın birçok ülkesinde ikamet eden Türkler, güzellik sektöründe çalışmak için eğitimlerini Essplus Akademide alıyor. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerler aldıkları sertifikalar ile ülkelerine döndüklerinde kolayca iş bulabiliyor.
Avrupanın güzellik sektörüne Türk damgası
Özellikle yaz tatili için Türkiyeye gelen vatandaşlar tarafından ciddi bir katılım oranı yakaladıklarını kaydeden Essplus Akademi Kurucu Ortağı Gülin Çifçi, verdikleri kaliteli eğitimin tercih edilmelerindeki bir numaralı etken olduğunu vurguladı. Türk kökenli vatandaşların Avrupada güzellik ve estetik sektöründe önemli bir konumda olduklarını açıklayan Gülin Çifçi; “Buradaki eğitimlerimizin sonunda kurum onaylı ve Milli Egitim Bakanlığı onaylı sertifika veriyoruz. Avrupada yaşayan Türk vatandaşlarımız da bu konuya özellikle önem veriyor. Yaz tatiline geldiklerinde burada eğitimlerini alıyorlar. Kurs sonunda aldıkları sertifikalar ile döndükleri ülkelerde mesleklerini icra edebiliyorlar. Burada verdiğimiz pratik eğitimler sayesinde hiç zorlanmadan sektörde iş bulabiliyorlar. Kurslarımız sadece Avrupadan değil, Orta Asyadan ve komşu ülkelerden de ilgi görüyor” diye konuştu.
Hem tatil hem eğitim
Avrupadan Bursaya eğitim için gelen gurbetçi vatandaşlar ise aldıkları eğitimlerin kendilerine çok önemli katkılar sağladığını söyledi. Belçikadan mikroblading kursu için Bursaya gelen Bedia Şahin, hem tatil yaptığını hem de aldığı eğitimler sayesinde Belçikaya döndüğünde iş bulmasının daha da kolaylaşacağını aktardı. Hollandadan gelen Zeynep Naz Liva ise ipek kirpik eğitimi aldığını ve bu konuda kendisini daha da geliştirmek istediğini söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık