Anka Hastanesi Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Özel Gaziantep Anka Hastanesi, alanında deneyimli ve uzman hekimleri kadrosuna dahil etmeye devam ediyor.

Anka Hastanesi Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor
  • 09 Temmuz 2018, Pazartesi 10:37
Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Özel Gaziantep Anka Hastanesi, alanında deneyimli ve uzman hekimleri kadrosuna dahil etmeye devam ediyor.
Hasta memnuniyeti odaklı anlayışı ile güvenli ve nitelikli sağlık hizmetini hastalarına sunma amacı güden Anka Hastanesi hekim kadrosuna Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Işıkı ekleyerek hekim kadrosunu güçlendirdi.
Mustafa Işık
Doç.Dr. Mustafa Işık, 1977 yılında Gaziantepte doğdu.İlk ve orta öğrenimini Gaziantepte tamamlayan Doç.Dr. Işık, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. 2003 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzmanlık eğitimine başlayan Doç. Dr. Işık, 2008 yılında uzman doktor ünvanı aldı. Askerliğini Gökçeada Komando Alayında yaptıktan sonra 2009 -2010 yılları arasında Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mecburi hizmet görevini yerine getiren Doç. Dr. Işık, 2011 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde Yardımcı Doçent olarak göreve başladı. 2015 yılında Doçentlik ünvanı alan Mustafa Işıkın genel ilgi alanı Erişkin Ortopedi ve Çocuk Ortopedisi‘dir.
Kadrosunu güçlendirmeye ve gelişmeye devam eden Gaziantep Anka Hastanesi spinal cerrahi (omurga cerrahisi), omurga tümörleri, kemik erimesine ve travmaya bağlı omurga çökmeleri ve kırılmaları, artroskopik cerrahi, genel protez ameliyatları ve erişkin eklem hastalıkları, pediatrik ortopedi (çocuk kalça çıkıkları ve ayak eğrilikleri), travma hastalıkları ve travma cerrahisi, el cerrahisi, ayak ve ayak bileği cerrahisi, ortopedik deformite düzeltici cerrahi, spor fizyolojisi ve spor cerrahisi, PRP gibi birçok alanda başarılı tedavilere imza atması ile dikkat çekiyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık