Anadolunun Zirvesinde Gençlik Çalıştayı Düzenlendi

Sivil Toplum Kuruluşları ile 2018 yılı işbirliği toplantıları Doğu Anadolu Bölgesi Çalıştayı” Erzurumda gerçekleşti.

Anadolunun Zirvesinde Gençlik Çalıştayı Düzenlendi
  • 06 Temmuz 2018, Cuma 12:08
Sivil Toplum Kuruluşları ile 2018 yılı işbirliği toplantıları Doğu Anadolu Bölgesi Çalıştayı” Erzurumda gerçekleşti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, STKlar ile Anadolunun zirvesi Erzurum Palandöken Kayak Merkezinde Doğu Anadolu Bölge Çalıştayı yaptı.
Sivil Toplum Kuruluşlarının gençlere yönelik bölgesel yürüttükleri çalışmalarını tespit etmek, karşılaştıkları sorunları öğrenmek, kurumsal kapasitelerinin geliştirmesini teşvik etmek ve onları yönlendirmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Sivil Toplum Kuruluşları ile 2018 Yılı İşbirliği Toplantılarının Doğu Anadolu Bölgesi Çalıştaylarının ilki yapıldı.
Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tayyip Kahyaoğlu, STKlardan Sorumlu Daire Başkanı Osman Çeliker, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Erzurum GHSİM Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz, Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütokun da katıldığı toplantıya, Erzurum, Ağrı, Ardahan, Erzincan, Iğdır ve Kars illerinin STK temsilcileri ile gençlik merkezi müdürleri de toplantıya iştirak etti.
Oldukça faydalı geçen Çalıştayın moderatörlüğünü Kırıkkale Üniversitesiden Prof. Dr. Adnan Akının yaptığı çalıştay da Sivil Toplum Kuruluşlarının gençlere yönelik bölgesel yürüttükleri çalışmalarını tespit etmek, karşılaştıkları sorunları öğrenmek, kurumsal kapasitelerinin geliştirmesini teşvik etmek ve onları yönlendirmek amacıyla önemli tecrübe ve bilgiler aktarıldı.
Gençlik alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının yoğun katılımla bir araya geldiği Sivil Toplum Kuruluşları ile 2018 Yılı İşbirliği Toplantıları-Erzurum çalıştayında Kamu-STK işbirliğine yönelik başlıklar başta olmak üzere STKların çalışmaları, öneri ve sorunları ele alındı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık