Chp Rizede Andımızı Okuyamadı

CHP Rize Çayeli İlçe Teşkilatının düzenlediği ‘Andımız protestosunda eski ilçe başkanı andımızı okutmakta zorlandı.

Chp Rizede Andımızı Okuyamadı
  • 28 Ekim 2018, Pazar 12:14
CHP Rize Çayeli İlçe Teşkilatının düzenlediği ‘Andımız protestosunda eski ilçe başkanı andımızı okutmakta zorlandı.
Son günlerdeki ‘Öğrenci Andı tartışmalarına bir tepki de Rizenin Pazar ilçesinden geldi. CHPnin Çayeli İlçe Teşkilatının düzenlediği protesto gösterisinde andın okunması planlandı. Öğretmen emeklisi olan yerel seçimlerde belediye başkanı aday adayı olduğu için istifa eden eski CHP Pazar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, Öğrenci Andını unutunca diğer partililerden sufle aldı.
Öğrenci Andında bulunan ‘Ey büyük Atatürk, açtığın yolda kısmından sonra gelecek olan ‘Gösterdiğin hedefe kısmını unutunca onun yerine kendisi yeni bir terim ekledi ve ‘Kurduğun ülkede deyince partililer kaldığı yerden sufle vermeye devam etti. Bu anlar ise bir başka partili tarafından anbean kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Protesto gösterisine Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve yönetimi de destek verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık