Ordu, Çiçeklerle Süslendi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, park ve bahçelerle birlikte kara yolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjleri çeşitli çiçeklerle süsledi. Yapılan çalışmalar kapsamında 2018'in Kasım ve Aralık aylarında başlayan dikim sürecinde toplam 1 milyon 541 bin çiçek t

Ordu, Çiçeklerle Süslendi
  • 17 Mart 2019, Pazar 11:12

ORDU, ÇİÇEKLERLE SÜSLENDİ

1 MİLYON 541 BİN ÇİÇEK TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, park ve bahçelerle birlikte kara yolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjleri çeşitli çiçeklerle süsledi. Yapılan çalışmalar kapsamında 2018in Kasım ve Aralık aylarında başlayan dikim sürecinde toplam 1 milyon 541 bin çiçek toprakla buluşturuldu.

HER MEVSİM FARKLI GÜZELLİK SUNULUYOR

Mevsimine uygun olarak çiçek ve bitki dikimleri yapan Büyükşehir Belediyesi, her mevsim farklı güzellik sunuyor. Park ve bahçelerle birlikte özellikle karayolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjlerde yapılan peyzaj çalışmalarında değişik desenler ve farklı materyaller kullanılarak vatandaşların göz zevkine hitap eden çalışmalar ortaya çıkarılıyor.

ORDUNUN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATILDI

Yapılan çiçek dikim çalışmalarıyla Ordunun güzelliğine güzellik katan belediye ekipleri, bir yıl içerisinde 461 bini yazlık, 510 bini kışlık ve 570 bini lale, sümbül, nergis soğanı olmak üzere

toplam 1 milyon 541 bin bitki dikimi gerçekleştirdi.

YAPILAN ÇALIŞMALAR DİKKAT ÇEKİYOR

İnsanların gözüne hitap edecek şekilde fotoğraf çekim noktaları oluşturulan alanlarda çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler yazlık türleri olarak begonya, izmir güzeli, horoz ibiği, ateş dikeni, kadife, petunya, mine, yıldız çiçeği; kışlık tür olarak da çuha, menekşe, şeker tabağı, süs lahanası, sıklamen ve kasımpatı çiçekleri toprakla buluşturuyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık