Hizmet-İş Sendikası Niğdede Faaliyetlerini Artırıyor

20 Nisan 2018 tarihinde kurulan Hizmet-İş Sendikası Niğde Başkanlığı Sendika Genel Merkezinde bir dizi ziyarette bulundu.

Hizmet-İş Sendikası Niğdede Faaliyetlerini Artırıyor
  • 26 Ekim 2018, Cuma 15:11
20 Nisan 2018 tarihinde kurulan Hizmet-İş Sendikası Niğde Başkanlığı Sendika Genel Merkezinde bir dizi ziyarette bulundu.
Gökhan Demircioğlu başkanlığında faaliyetlerini sürdüren Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanlığı, ay alık süre içerisinde Niğdede adından söz ettiren bir sivil toplum kuruluşu haline geldi. Kadın, Gençlik, Kültür ve Engelliler komitelerini de oluşturan Niğde İl Başkanlığı, sendikal faaliyetlerini kesintisiz sürdürüyor.
Hizmet-İş Genel Merkezine ziyarette bulunan Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu, Kurucu Onursal Başkan Hüseyin Tanrıverdi, Genel Başkan Vekili Hüseyin Öz, Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ve Genel Sekreter Ali Rıza Yılmaz ile görüştü.
Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu, “Sendikamız faaliyetleri Niğdemizde genel merkezimiz bilgisi dahilinde devam etmektedir. Genel Başkan Yardımcılarımızı ziyaret ederek, Niğdede çalışmalarımız hakkında faaliyetlerimizi sunduk, Niğdede kurulduğumuz günden bugüne geldiğimiz noktayı ve hedeflerimizi genel merkez yöneticilerimize arz ettik. Çalışmalarımız devam etmekte olup, oluşturduğumuz komitelerinde işleyişleri hakkında bilgiler verdik. Niğde İl Başkanlığı olarak Genel Merkezimize ziyaretimizde bizleri kabul eden yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Allah işlerini güçlerini kolay kılsın” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık