Ptt Heyetinden 178. Kuruluş Yıldönümü Ziyareti

PTTnin 178inci Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle PTT Muş heyeti Vali Yardımcısı Mehmet Kocabeyi makamında ziyaret etti.

Ptt Heyetinden 178. Kuruluş Yıldönümü Ziyareti
  • 23 Ekim 2018, Salı 14:33
PTTnin 178inci Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle PTT Muş heyeti Vali Yardımcısı Mehmet Kocabeyi makamında ziyaret etti.
Muş PTT Başmüdürü Fahri Ocak, İşletme Müdür Vekili Rıfkı Çatak ile PTT Merkez Müdürü Aydın Dağ, PTTnin 178inci Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle PTT Muş heyeti Vali Yardımcısı Mehmet Kocabeyi makamında ziyaret etti. Kendilerini ziyarete gelen PTT heyetini makamında ağırlayarak, duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Yardımcısı Mehmet Kocabey, “Öncelikle PTTnin tüm mensuplarını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Asırları aşan hizmetlerinin devamını temenni ediyorum. PTT 178. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle yurt genelinde bir dizi etkinlikler düzenliyor. Bu etkinlikler kapsamında 178. Kuruluş yıldönümü anısına, Muş PTT Merkez Müdürlüğünde 178. sırada işlem yaptıran bir kişiye kuruluş tarafından hazırlanan Filatelik ürünün hediye olarak verileceğini Başmüdürümüz ifade etti. Yapılan bu nezaket ziyaretinden dolayı başta Sayın Valimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum. PTT özellikle son yıllarda hızla değişerek ve gelişen çağa uyum göstererek Türkiyenin kalkınmasına destek sunan bir kuruluşumuz olmuştur. Bizler de çalışmalarınızı yakinen takip ediyor, başarılarınızdan son derece memnuniyet duyuyoruz. Hepinizi bir kez daha kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
Gerçekleştirilen ziyaret Kocabeye Muş PTT Başmüdürlüğü tarafından hazırlatılan Filatelik takdiminin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık