Muşta Şiddetli Rüzgar Ağacı Devirdi

Muşta birkaç gündür etkisini gösteren ve dün gece saatlerinde etkisini arttıran yağış ve şiddetli rüzgar, bir ağacın devrilmesine yol açtı.

Muşta Şiddetli Rüzgar Ağacı Devirdi
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 10:41
Muşta birkaç gündür etkisini gösteren ve dün gece saatlerinde etkisini arttıran yağış ve şiddetli rüzgar, bir ağacın devrilmesine yol açtı.
Muşta birkaç gündür etkili olan ve etkisini arttırarak gece boyu süren şiddetli yağış ve rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Kentin pek çok yerinde caddeler dere yatağına dönerken, hem yayalar hem de sürücüler zor anlar yaşadı.
İstasyon Caddesindeki kaldırımda bulunan ve yaklaşık 20 metre uzunluğundaki bir ağaç, etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle kökünden sökülerek devrildi. Dev ağacın gövdesi, park halindeki araçların hemen yanına düşerken, ağaç dalları ise kaldırımı geçişe kapattı. Saat 09:30 civarlarında ağacın devrildiğine şahit olan Ahmet Söylemez isimli vatandaş, “Sabah işyerimi açmak için dükkanıma geldim. Saat 09:30 civarlarında etkili olan şiddetli yağış ve fırtınadan ötürü dükkanımın önünde bulunan yaklaşık 20 metre uzunluğundaki ağaç kökünden sökülerek, yaya kaldırımına düştü. Ağacın dalları kaldırımı yaya geçişine kapatırken, olayda bir can kaybı ve hasarın yaşanmaması sevindirici durum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık