Uluslararası Farkındalık Festivali Fethiye Başladı

Dünya Değişim Akademisinin organize ettiği Uluslararası Farkındalık Festivali Muğlanın Fethiye ilçesinde başladı.

Uluslararası Farkındalık Festivali Fethiye Başladı
  • 28 Ekim 2018, Pazar 19:10
Dünya Değişim Akademisinin organize ettiği Uluslararası Farkındalık Festivali Muğlanın Fethiye ilçesinde başladı.
Dünya Değişim Akademisinin organize ettiği Uluslararası Farkındalık Festivali, Ölüdeniz Mahallesinde bir otelde başladı.
Değişim ile Özgürleş konseptiyle sürecek festivale Türkiye ve yurt dışından 400 kişi katıldı. Festival boyunca çeşitli farkındalık çalışmaları ve dans workshopları yapılacak.
Özgüven, yaratıcılık, içsel güç, saf sevgi, iletişim yeteneği, stres yönetimi, öfkeyi dönüştürme, korkuyu yenme ve depresyondan özgürleşme sanatı üzerine etkili ve pratik çalışmaların yer aldığı programa, Türkiyenin yanı sıra İngiltere, Almanya, Bulgaristan, Fransa, İspanya, ABD, Azerbaycan, Suriyeden katılım oldu.
Festivalde özgüven, yaratıcılık, içsel güç, saf sevgi, iletişim yeteneği ve zihinsel gücün geliştirilmesine yönelik 6 farklı enerji merkezi çalışması, Film Gösterimi, İnteraktif Söyleşi ?? Tüm Sorulara Cevaplar ile stres yönetimi, öfkeyi dönüştürme, korkuyu yenme ve depresyondan özgürleşme sanatı üzerine etkili ve pratik çalışmalar düzenlenecek.
Liderlik, motivasyon, organizasyon ve strateji geliştirme, zaman yönetimi gibi pek çok konuda oluşturulan değişim sanatı programlarının, iş ve kariyer yaşamında bireyi olmak istediği yere taşıyacağı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
Kişi, bireysel ya da grup halinde elde edilen kazanımların aslında tüm insanlığa ait olduğunu anlayacak ve bundan keyif alacaktır. Başarı, özgüven, cesaret, güç, sorumluluk, özgürlük gibi kavramlar üzerine oluşturulan değişim sanatı programları, bireyin elde ettiklerinin daha sorumlu olması için kendisine verildiğini anlamasını sağlayacaktır. Değişim sanatı programı, değişim uzmanları rehberliğinde bireye aradığı hayat yolunu bulması ve bu yolda güven ve kararlılıkla yürümesi için gerekli olan değişimi yaşatarak, eski kabuğundan sıyrılıp yepyeni bir insan olması için rehber olacaktır.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık