Cumhuriyetin 95. Yaşını Denizin Dibinde Kutladılar

Muğlanın Fethiye ilçesinde dalgıçlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını denizin dibine dev Türk bayrağı açarak kutladılar.

Cumhuriyetin 95. Yaşını Denizin Dibinde Kutladılar
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 9:43
Muğlanın Fethiye ilçesinde dalgıçlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını denizin dibine dev Türk bayrağı açarak kutladılar.

Fethiyede Elite Dalış Okulundan 4 dalış eğitmeni, Dalyan Koyu açıklarında dalış yaptı. Fethiye Kaymakamlığı ve Fethiye ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleriyle hazırlanan dev Türk bayrağını 4 dalgıç denizin 8 metre derinliğinde açarak Cumhuriyet Bayramının 95inci yıl dönümünü kutladı. Denizin dibinde açılan dev Türk bayrağı yanında balıklarda ilginç görüntüler oluşturdu. Dev Türk bayrağı yanından geçen balıklar adeta resmi geçiş yaptı.
Dalış okulunun eğitmeni Önder Diktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl Cumhuriyetin kuruluşunu deniz dibinde farklı gösteriler yaparak kutladıklarını ifade etti.
“En Büyük Bayrağı Açtık”
Bugüne kadar Türkiyede suyun altında açılmış en büyük Türk bayrağını açtıklarını belirten Diktaş, “Sualtı geçişi ve törenimizi yaptık. Balıklarla birlikte Cumhuriyetimizi kutladık. 4 eğitmenimizle birlikte Fethiyenin Dalyan Koyunda Cumhuriyetimizin 95inci yıl dönümünde denizin 8 metre derinliğinde dev Türk bayrağı açtık. Bugüne kadar Türkiyede açılmış en büyük bayraklardan birisini su altında açtık. Bayrağı bize teslim eden Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Milli Eğitim Müdürü Faruk Kayaya teşekkür ederiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık