Mersin Barosundan Cumhuriyet Resepsiyonu

Mersin Barosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ‘Cumhuriyet Resepsiyonu düzenledi.

Mersin Barosundan Cumhuriyet Resepsiyonu
  • 30 Ekim 2018, Salı 14:28
Mersin Barosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ‘Cumhuriyet Resepsiyonu düzenledi.
Gökdelen Hizmet Binasında düzenlenen resepsiyona, Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliği yaparak, konuklarla tek tek ilgilendi.
Etkinlikte konuşan Yeşilboğaz, Atatürkün ‘Benim en büyük eserimdir dediği cumhuriyetin kuruluşunun 95. yılını, Mersin Barosu ailesinin tüm ferdiyle birlikte kutluyor olmaktan onur duyduğunu söyledi. Cumhuriyetin, bağımsızlığın güvencesi, emperyalizme baş kaldırının adı olduğunu kaydeden Yeşilboğaz, Cumhuriyet demek demokrasi, hukukun üstünlüğü, adalet, bağımsızlık, yargı bağımsızlığı, basın özgürlüğü, temel hak ve özgürlükler demektir. Halkın egemenliği, tam bağımsızlık, ulusal bütünlük, barışçılık, çağdaşlaşma, laiklik ve kuvvetler ayrılığı ise cumhuriyetin temel değerleri arasında yer almaktadır. Türkiye Cumhuriyetinin devam ettirilmesi ve her geçen gün daha da yükseltilmesi, bu temel değerlere sahip çıkılması, Atatürkün düşüncelerinin, ilke ve devrimlerinin çok iyi anlaşılması ve her kuşak yaşatılması ile mümkündür” dedi.
Canlı müzik dinletisinin yapıldığı resepsiyonda, Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz ve avukatlar 10. Yıl Marşını hep birlikte söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık