ÇGD BURSA'DA RABİA DENİZ DÖNEMİ

Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi’nin 16. Olağan Genel Kurulu’nda Rabia Deniz başkan seçildi.

ÇGD BURSA'DA RABİA DENİZ DÖNEMİ
  • 03 Şubat 2019, Pazar 23:41

Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi’nin 16. Olağan Genel Kurulu’nda Rabia Deniz başkan seçildi.

ÇGD Bursa Şubesi’nin Kültürpark İpekiş girişinde yapılan 16. Olağan Genel Kurulu’nda seçime tek listeyle gidildi. Rabia Deniz’in başkanlığındaki 10 kişilik yönetim kurulu listesi, yapılan açık oylama sonunda kabul edildi. Genel kurula CHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Yüksel Özkan, CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, sivil toplum ve akademik odaların temsilcileri ile ÇGD üyesi gazeteciler katıldı. Divan başkanlığını Tayfun Çavuşoğlu’nun yaptığı kurulda Atilla Sağım ve Kadir Güzel de divan üyeliğini gerçekleştirdi. Faaliyet ve Denetim raporlarının ibrasından sonra açık oylamayla yapılan seçimde Rabia Deniz’in listesi oy birliğiyle seçildi.

Rabia Deniz’in listesinde Bursa Muhalif Gazetesi’nden Ozan Kaplanoğlu, Gazeteci Nagihan Görken, Olay Gazetesi’nden Seyit Gündoğan, Gazeteci Dilek Atlı, Bursa Hakimiyet Gazetesi’nden Onur Fidansoy, Line Tv’den Sedat Yoğurtçu, Fırat Yılmaz ile derneğin geçmiş dönem başkanlarından Bülent Sezgin ve Aykut Güngör yer aldı. Onur Kurulu’nda Yüksel Baysal, Tayfun Çavuşoğlu, Adnan Baştopçu, Namık Göz, Ahmet Yıldız, Rıza Ertekin bulunurken, yeni dönemde Onur Kurulu’nun derneğin Bursa Şubesi’nin aldığı karar ve çalışmalarında Danışma Kurulu niteliğinde olacağı belirtildi.

Bursa Şubesi’nin genel kurulunu basına yönelik baskının en yoğun olduğu dönemde gerçekleştirildiğini belirten Deniz, “Bu süreçte herkese önemli sorumluluklar düşüyor. Gazeteciler de bu süreç içinde en fazla sorumluluk üstlenmesi gereken meslek grubu. Bu alanda meslektaşlarımızın uğradıkları haksızlıklarda yanlarında olmak için çaba harcayacağız. ÇGD 40 yıllık bir dernek. Bursa Şubesi ise 29 yıldır hep gazetecilikten yana tavır alarak, gazetecilerin sesi oldu. Anayasayla güvence altına alınan halkın tarafsız ve doğru haber alma hakkı için çalışan, üyemiz olsun olmasın tüm meslektaşlarımızın yanında olacağız” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık