İstasyon Mahallesine Yağmursuyu Izgarası

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi’nde vatandaşların yağışlı havalarda sıkıntı yaşamasının önüne geçmek için yağmursuyu ızgara döşeme çalı...

İstasyon Mahallesine Yağmursuyu Izgarası
  • 06 Şubat 2019, Çarşamba 13:54

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı İstasyon Mahallesinde vatandaşların yağışlı havalarda sıkıntı yaşamasının önüne geçmek için yağmursuyu ızgara döşeme çalışmasını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yağmursuyu birikintilerinin günlük yaşamı olumsuz etkilemesini önlemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Alaşehir ilçesine bağlı İstasyon Mahallesinde yağmursuyu ızgara döşeme çalışmasını tamamladı. MASKİ ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmayla, yağmursularının sağlıklı şekilde tahliyesi sağlanarak vatandaşların yağışlı havalarda sıkıntı yaşamasının önüne geçildi.
“Yağışlı havalar kabus olmayacak ”
İstasyon Mahalle Muhtarı Ahmet Unut, “Mahallemizde MASKİ tarafından başlatılan yağmursuyu ızgara döşeme çalışması tamamlandı. Aşırı yağışlarda sokağımızda su birikintileri bizlere zor anlar yaşatıyordu. MASKİ yetkilileri sağ olsun güzel ve hızlı bir çalışmayla bizi çamurdan pislikten kurtardı. Bu çalışmadan sonra yağışlı havalar kabus olmayacak. Büyükşehir ve MASKİ sayesinde mahallemize karşı başımız hep dik olduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergüne ve MASKİ yetkililerine çok teşekkür ediyor, selamlarımızı iletiyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık