Engeller Kalkıyor; Büyükşehirle Yüzler Gülüyor

Dezavantajlı grupların sosyal hayata katılımını kolaylaştırmayı amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını iyileştirmek için yaptığı yardımlara yenilerini ekledi.

Engeller Kalkıyor; Büyükşehirle Yüzler Gülüyor
  • 20 Ocak 2019, Pazar 10:54

Dezavantajlı grupların sosyal hayata katılımını kolaylaştırmayı amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını iyileştirmek için yaptığı yardımlara yenilerini ekledi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Akhisar ilçesini ziyaret etti ve 5 engelli vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalye armağan etti. Tekerlekli sandalyelerini alan vatandaşlarımız Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergüne teşekkür ederken; yüzlerindeki tebessüm görülmeye değerdi.

Engelli vatandaşlarımıza yönelik projeleri ile toplumun her kesiminin takdirini kazanan Manisa Büyükşehir Belediyesi, engellilerin ve yakın çevresinin hayatına dokunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı kanalıyla yapılan akülü tekerlekli sandalye dağıtımlarına Akhisar ilçesi ile devam edildi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Sosyal Hizmtler ve Engelliler Şube Müdürü Gülşen Çalışkan ve Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık Hizmetleri Müdürü Sezgin Gazi ile birlikte, 5 engelli vatandaşımızın ve ailesinin daha yüzünü güldürdü.

5 Ailenin Daha Yüzü Güldü
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Akhisar ilçesinde geçirdiği epilepsi rahatsızlığı dolayısıyla kısıtlı bir şekilde hareket edebilen 14 yaşındaki Umut Kocamana, kısmi felci bulunan Naile Avcıya, çocuklukta geçirdiği hastalık nedeniyle yürüyebilme yetisini büyük ölçüde kaybeden Medine Arslana, eşiyle aynı kaderi paylaşan ve birlikte engelleri aşmaya çalışan Nurettin Bayraktara, kangren dolayısıyla tek ayağı kesilen Mehmet Pehlivana akülü tekerlekli sandalye armağan etti. Yaşadıkları zorlukları aşmada bir araç olacak olan akülü tekerlekli sandalyelerin alan vatandaşlarımız ve aileleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergüne dua ve teşekkür ederken; yüzlerindeki tebessüm görülmeye değerdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergünün geçmiş olsun dileklerini ileten Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını dile getirdi. Ustamehmetoğlu, bundan sonraki süreçte de bu tür yardımların devam edeceğini söyledi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık