Başkan Ergün Manisalıların Yeni Yılını Kutladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yayınladığı mesajla tüm Manisalıların yeni yılını kutladı. Başkan Ergün, geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de Manisa’ya hizmet sevdasıyla hizmet edeceklerini söyledi.

Başkan Ergün Manisalıların Yeni Yılını Kutladı
  • 30 Aralık 2018, Pazar 10:28

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yayınladığı mesajla tüm Manisalıların yeni yılını kutladı. Başkan Ergün, geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de Manisaya hizmet sevdasıyla hizmet edeceklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yayınladığı kutlama mesajında şunlara yer verdi: “Yepyeni bir yılı yeni umutlarla karşılamanın heyecanı içindeyiz. Öncelikle 2019 yılının ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini diliyorum.Büyükşehir ve MASKİ olarak geçmişte olduğu gibi, bugün de hizmetlerimiz vatandaş odaklı; temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olacak.Manisamız açısından 2019 yılında da hizmetlerimiz sizlerin desteği ile devam edecek. Yeni yılda da Manisamızı her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Manisanın vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir şehir olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecek.Bu duygu ve düşüncelerle yurt içinde ve yurt dışında bulunan tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, hep birlikte sağlıkla mutlulukla ve huzurla nice yıllar geçirmemizi temenni ediyorum. Mutlu yıllar Manisa.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık