Hekimhanda 29 Ekim Kutlamaları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Malatyanın Hekimhan ilçesinde törenle kutlandı.

Hekimhanda 29 Ekim Kutlamaları
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 17:14
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Malatyanın Hekimhan ilçesinde törenle kutlandı.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları İlçe Kaymakamı Ahmet Özdemirın halkı makamında kabulü ve Sakarya ortaöğretim okulu bahçesinde törenle başladı. Programa ilçe Kaymakamı Ahmet Özdemir ve Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ile birlikte mülki erkan ve vatandaşlarda katıldı
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ilçe kaymakamı Ahmet Özdemir yaptı, Özdemir yaptığı konuşmada; “Bugün, ebediyete kadar yaşayacak olan devletimizin, yönetim sisteminin adının konduğu gün olan, 29 Ekim 1923 tarihinin 95. yılını kutluyoruz. Bu gün, yüce Türk Milletinin, büyük devlet adamı Mustafa Kemal ATATÜRKün önderliğinde kenetlenerek, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun, tüm Dünya ya ilan ettiği günün yıldönümünü, Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz. Hepimize kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
Program hazırlanan gösteri ve okunan şiirlerle sona erdi

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık