Hasırcılardaki Altyapı Çalışmasında Sona Gelindi

MASKİ tarafından Hasırcılar Mahallesinde yapımı devam eden 8 bin 625 metrelik kanalizasyon hattı inşa çalışmalarının yüzde 70i tamamlandı.

Hasırcılardaki Altyapı Çalışmasında Sona Gelindi
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 17:09
MASKİ tarafından Hasırcılar Mahallesinde yapımı devam eden 8 bin 625 metrelik kanalizasyon hattı inşa çalışmalarının yüzde 70i tamamlandı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Karakaya Baraj Gölü Kültür ve Turizm Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAYHİB) kapsamında, Karakaya Baraj Gölüne sınırı olan ilçelerdeki bazı mahallelerde kanalizasyon hattı yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamında Battalgazi ilçesine bağlı Hasırcılar Mahallesinde yapımı devam eden 8 bin 625 metrelik kanalizasyon hattı inşa çalışmalarının yüzde 70i tamamlandı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Karakaya Baraj Gölüne sınırında bulunan Battalgazi ilçesi Hasırcılar Mahallesinde 8 bin 625 metrelik kanalizasyon hattı inşa çalışmalarımızın yüzde 70lik bölümünü tamamladık. Çalışmalarımız kapsamında 300den fazla da parsel bacamız olacak. Mahallede gerçekleştirdiğimiz kanalizasyon hattı çalışmalarımızla mahalle halkının daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını hedefliyoruz. Karakaya Barajının korunması ve geliştirilmesine katkı sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Hasırcılar Mahallemizin evsel atık sularını ana kolektörümüze terfi ettirdik. Böylelikle Karakaya Baraj Havzasını Hasırcılar Mahallemizde de korumuş olduk. Bu çalışmamız Karakaya Baraj Havzasını atık sulardan koruyup, daha temiz suyla buluşmasını sağlamaya yönelik bir çalışma. Emeği geçen ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık