Gençlik Ve Eğitim Derneği Tarafından Tanışma Partisi Düzenlendi

Gençlik ve Eğitim Derneği, üniversite toplulukları işbirliğiyle üniversite öğrencilerine yönelik tanışma partisi düzenledi.

Gençlik Ve Eğitim Derneği Tarafından Tanışma Partisi Düzenlendi
  • 30 Ekim 2018, Salı 13:30
Gençlik ve Eğitim Derneği, üniversite toplulukları işbirliğiyle üniversite öğrencilerine yönelik tanışma partisi düzenledi.
Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz ve üniversite topluluğu tarafından bir otelde düzenlenen tanışma partisine, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet çınar, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül, Battalgazi Esnaflar Odası Başkanı Adil Çulha, Anadolu Basın Yayın Birliği(ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Conger, İşadamları, dernek üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Partide kısa bir konuşma yapan Genel Başkan Ahmet Bayduz ‘Malatyaya gelen öğrenci kardeşlerimiz yabancılık çekmesin istedik ve her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek için böyle bir etkinlikle tanışma ve kaynaşma fırsatı sunduk. Gençler umudumuz, gücümüz ve geleceğimizdir diyen Bayduz biz gençlik için üzerimize düşeni hatta fazlasını yapacağız gerek sosyal ve kültürel alanda gerek sportif ve sanatsal alanda gençliğin her zaman yanındayız diyerek topluluk olarak durmadan yorulmadan yollarına devam edeceklerini belirtti. Bu tür etkinliklerimiz ve farklı organizasyonlarımız ilerleyen dönemlerde de devam edecektir dedi. Başkan Bayduz, tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyip, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polata, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılaya, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Aysun Karabuluta, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınara ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkana desteklerinden ötürü teşekkür etti.
“Öğrenci kardeşlerimizin motivasyonu için önemli”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise yaptığı konuşmada, organizasyonu düzenleyen Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduza, üniversite topluluklarına ve tüm katılımcılara teşekkür ederek “Böyle etkinlikler siz değerli öğrenci kardeşlerimizin motivasyonu için önemlidir” dedi.
Öğrencilerin şarkılar söyleyip halay çektiği toplantı tiyatro gösterisiyle sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık