Yonca Evcimik, Forum Aydında Konser Verdi

Forum Aydının 10. yılı şerefine düzenlediği Forum Music Fest, 22 Eylülde Yonca Evcimik konseriyle başladı.

Yonca Evcimik, Forum Aydında Konser Verdi
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 20:23
Forum Aydının 10. yılı şerefine düzenlediği Forum Music Fest, 22 Eylülde Yonca Evcimik konseriyle başladı.
Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, kuruluşunun onuncu yılına özel gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini ekledi. 90lara damgasını vuran efsane sanatçıları seyirciyle buluşturacak olan Forum Music Fest, Yonca Evcimik konseriyle başladı.
Aydın Forumda hayranları ile buluşan Yonca Evcimik bir saatlik konseri boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi. Aydın Forum Alışveriş merkezine gelen vatandaşlar, Evcimikin şarkılarına eşlik ederek eğlenceli dakikalar yaşadı.
Açılışı Yonca Evcimikle yapılan Forum Music Festin izleyenlere benzersiz bir müzik ziyafeti sunacak özel programında yer alan diğer isimler de göz kamaştırıyor. 23 Eylül 2018 Pazar günü saat 19.00da Mansur Ark, Tayfun ve Ah Canım Ahmet üçlüsü festival sahnesinde katılımcılarla buluşacak. 29 Eylül Cumartesi günü saat 19.00da Burak Kutun performansıyla devam edecek olan Forum Music Festin finali ise 30 Eylül Pazar günü saat 19.00da İzel ve Serdar Ayyıldız ikilisi tarafından gerçekleştirilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık