Serkan Kayadan Tatilcilere Bayram Hediyesi

Kurban Bayramının ikinci gününde arabesk müziğin güçlü sesi Serkan Kaya Bodrumda bir eğlence mekanında sahne aldı.

Serkan Kayadan Tatilcilere Bayram Hediyesi
  • 23 Ağustos 2018, Perşembe 14:27
Kurban Bayramının ikinci gününde arabesk müziğin güçlü sesi Serkan Kaya Bodrumda bir eğlence mekanında sahne aldı.
Kendisini dinlemeye gelen hayranlarını Karagözlüm şarkısı ile selamlayan başarılı sanatçı, söylediği şarkılarıyla tatilcilere unutulmaz bir bayram gecesi yaşattı. Şarkı aralarında kendisini dinlemeye gelen seyirciler ile sohbet eden Serkan Kaya, Yeni yayınlanan klip şarkımı ilk defa sizler için söyleyeceğim. Çok mutluyum, aynı zamanda da heyecanlıyım. Bu da benim size bayram hediyem olsun diyerek Dağların Dumanı şarkısını seslendirdi.
Kaya, sahneden seyircilere seslenerek “Aşk nasıl bir duygu biliyor musunuz? Ben nasıl bir duygu olduğunu bildiğim için, bu yüzüğü parmağıma taktım, aşk çok güzel bir duygu sözleriyle büyük alkış alırken, ardından Aşk Ne Demek Bilen Var Mı şarkısını seslendirdi. Kaya, konser bitimine doğru hayranlarından birinin şapkasını alarak Bu şapka da senin bana bayram hediyen olsun dedi.
Kaya, sahnesinin sonunda hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık