Michael Jacksonı Ölüm Yıl Dönümünde Büyük Anma Konseri Antalya Expoda

2009 yılının Haziran ayında hayatını kaybeden Michael Jacksonı dünyada en iyi yaşatanlardan şovmen William Hall, bu gece Antalyada Michael Jacksonın ölüm yıl dönümü anısına büyük bir konser verecek.

Michael Jacksonı Ölüm Yıl Dönümünde Büyük Anma Konseri Antalya Expoda
  • 26 Haziran 2018, Salı 10:30
2009 yılının Haziran ayında hayatını kaybeden Michael Jacksonı dünyada en iyi yaşatanlardan şovmen William Hall, bu gece Antalyada Michael Jacksonın ölüm yıl dönümü anısına büyük bir konser verecek.

25 Haziran 2009 yılında hayatını kaybeden Michael Jacksonın ölüm yıl dönümü vesilesiyle bir anma konseri düzenlenecek. Michael Jacksonla yıllarca aynı sahneyi paylaşmış ve inanılmaz derecede MJın ses ve fiziksel özelliklerini taşıyan William Hallda bu anma gününde büyük sanatçıyı unutmadı. William Hall ‘The Legacy Tour adıyla gerçekleştirdiği dünya turnesi kapsamındaki Antalya konserlerinin dördüncüsünü Michael Jacksonın anma konseri olarak gerçekleştirecek. Bugün Antalya Expo Büyük Amfide; MJin en çok sevilen şarkılarından oluşan özel bir repertuvarla Antalyalılarla buluşacak.

Anma konseri, Michael Jacksonın şarkıları, kostümleri ve özel danslarıyla gerçekleşecek
ABDli sanatçı William Hall, canlı performans ve şovlarıyla dünyada MJ (Michael Jackson)in ‘en iyi benzeri olarak yer almış tek sanatçı konumunda. William Hall; MJin orijinal kostümleriyle MJ şarkıları ve nefes kesen dans performansı eşliğinde muhteşem bir Las Vegas şovu yaşatacak izleyenlerine. Efsane sanatçının unutulmayan ‘Billie Jean, ‘Thriller, ‘Beat it ve ‘Black or White gibi bir çok şarkısını ve efsanevi ‘Moonwalk dansını bugünkü anma konserinde izlenecek.

Michael Jacksonın özel anma konserinin, özel misafirleri LÖSEV olacak
Lösemili Çocuklar Vakfı LÖSEVin Antalya şubesinin öncülüğünde bir grup lösemili çocuk ise bu özel konserin özel izleyicisi olacaklar. Konser organizatörleri Ayhan Aydın ve Aşkın Koç, lösemili çocukları mutlu etmek için konsere davet ederek, büyük sanatçının özel konserini birlikte izleyecekler.

Konserler 31 Temmuza kadar Antalya Expoda devam edecek
Konserler Ayhan Aydın Entertainment & Holiday Medya organizasyonuyla 31 Temmuza kadar Salı-Perşembe-Cumartesi günlerinde devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık