Kıraç Çorlu Konserinde Hem Coştu Hem Coşturdu

Çorluda bu yıl ilk kez düzenlenen Çorlu Alışveriş Fuarının kapanışında ünlü sanatçı Kıraç sahne aldı.

Kıraç Çorlu Konserinde Hem Coştu Hem Coşturdu
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 1:00
Çorluda bu yıl ilk kez düzenlenen Çorlu Alışveriş Fuarının kapanışında ünlü sanatçı Kıraç sahne aldı.
Çorlu Kaymakamlığı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çorlu Belediye Başkanlığı ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere ilçede yer alan sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarınca desteklenen ve bu yıl ilk kez düzenlenen Çorlu Alışveriş Fuarı ünlü sanatçı Kıraçın verdiği konser ile sona erdi.
30 Temmuz günü yapılan tören ve konserler ile başlayan Çorlu Alışveriş Fuarı (ÇAF) Kıraçın konseri ile sona erdi.
Final gecesinde sahne alan yerel müzik gruplarının ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Kıraç, sevilen şarkılarını birbiri ardına seslendirdi. Kıraçı izlemeye gelen binlerce seveni de zaman zaman şarkılara eşlik etti.
Konser sonunda sahneye çıkan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Kıraça çiçek taktim ederek ünlü sanatçıyı Çorluda ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık