Kaan Sekbandan Abdde Stand-Up Gösterisi

Ünlü komedyen Kaan Sekban, ABDnin New York kentinde stand-up gösterisi düzenledi.

Kaan Sekbandan Abdde Stand-Up Gösterisi
  • 30 Eylül 2018, Pazar 9:48
Ünlü komedyen Kaan Sekban, ABDnin New York kentinde stand-up gösterisi düzenledi.
Komedi dünyasında son yılların yükselen ismi Kaan Sekban, New Yorkta Türk vatandaşlarla buluştu. Amerikadaki ilk stand-up gösterisini New Yorkta gerçekleştiren Sekban, tek kişilik şovu “Kaan Sekban Saçmalar” ile Türk izleyicisinden büyük beğeni topladı. New Yorkta Kaufman Music Center, Merkin Concert Hallda gerçekleştirilen 2 saatlik stand-up gösterisine Amerikadaki Türkler yoğun ilgi gösterdi.
Gösteriye, Türkiyenin New York Başkonsolosu Ertan Yalçın, Paterson Belediye Başkan Yardımcısı Derya Taşkın, Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi (TASC) Eş Başkanı Halil Mutlu ve Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Başkanı Nilüfer Bulutun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Sekban, New Yorkta olmaktan ve Türk seyircisiyle buluşmaktan çok memnun olduğunu söyledi. Kendisini izlemeye gelenlere teşekkür eden Kaan Sekban, ünlü komedi sanatçısı Cem Yılmaza desteklerinden dolayı çok teşekkür etti. Amerikada kültür-sanat alanında birçok önemli etkinliklere imza atan Proje Direktörü Jimmy Cüneyt Gürkan da New Yorkta Türk sahne sanatlarıyla beslenmek için sabırsızlıkla bekleyen bir kitle olduğunu dile getirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık