İzmirde Konser Veren Elif Kayadan Albüm Müjdesi

İzmirde konser veren başarılı şarkıcı Elif Kaya, albüm müjdesi verdi.

İzmirde Konser Veren Elif Kayadan Albüm Müjdesi
  • 28 Ekim 2018, Pazar 17:46
İzmirde konser veren başarılı şarkıcı Elif Kaya, albüm müjdesi verdi.
Birbirinden ünlü isimleri kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sevenleriyle bir araya getiren İzmir Optimum AVM, bu kez yeni kuşağın genç ve başarılı ismi Elif Kayayı ağırladı. İlk AVM konserini verdiği için çok heyecanlı olduğunu, Optimumun yerinin onun için her zaman ayrı olacağını belirten Elif Kaya, önümüzdeki süreçte albüm çıkaracağının da müjdesini verdi. Kaya, Çok yoğun bir yaz sezonu geçirdik. En kısa zamanda da albüm çıkarmayı planlıyorum. Bu yüzden önümüzdeki aylar kuluçkaya yatabilirim dedi.
Genç şarkıcı, hayranlarına birbirinden güzel parçalar seslendirdi. Cumhuriyet Bayramı dolasıyla İzmir Marşını söyleyen Elif Kaya, ayrıca Müslüm Gürsesin Bir Bilebilsen şarkısı ile de dinleyicilerden tam not aldı. Hayranlarına “Arabesk söylemek yakışıyor mu?” diye soran Kaya, alkışlarla karşılık aldı. Başarılı şarkıcı daha sonra çocuk hayranlarını sahneye davet ederek onlarla dans etti. Elif Kaya, konserin ardından hayranları için imza vererek, onlarla fotoğraf çektirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık