Inna, Sonbaharı Yeni Şarkısıyla Karşılıyor

Romanya doğumlu Türkiye sevdalısı INNA, son klibi “No Help” ile kısa sürede beğeni topladı.

Inna, Sonbaharı Yeni Şarkısıyla Karşılıyor
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 11:27
Romanya doğumlu Türkiye sevdalısı INNA, son klibi “No Help” ile kısa sürede beğeni topladı.
Rumen söz yazarı ve şarkısı INNAnın Los Angeles ve Fasta çekilen yeni klibi “No Help”, 5 günde sosyal medyada büyük ilgi gördü. Dünyanın her yerinde klip çeken INNA, bu kez kestirdiği kısa saçları ile dikkat çekiyor.
INNAnın sosyal mecralardan yayınladığı “No Help” klibine en fazla yorum ise Türk hayranlarından geldi. INNA, “No Help” klibinin direktörlüğünü yapan NGM Creative (Bogdan Pun director and Alex Murean DoP) ekibi ile “Nirvana” ve “Pentru c” kliplerinde de çalışmıştı. INNAnın tüm bu şarkıların prodüktörlüğünü ise Loops Production yapıyor.
Türkiyeye ve Türk müzikseverlere olan hayranlığını ise her zaman dile getiren başarılı şarkıcı klibine makyöz Anthony Merante, saç tasarımcıları Anca Buldur ve Sorin Stratulat ile hazırlandı.
INNA yeni klibine ilişkin “Bu sonbahar ‘No Help ile başlıyor ve daha fazla müzikle devam ediyor. Çünkü yeni albümüm YOyu yakın zamanda çıkartıyorum ve çok heyecanlıyım. Ruhumu ve enerjimi tamamen yazmış olduğum bu albümdeki şarkılara verdim” dedi.
Bu yıl çıkarttığı parçası “Pentru c” sosyal mecralarda 11 milyonun üzerinde izlenen INNA Türkiyenin yanı sıra Meksika, Finlandiya, İspanya, Dominik ve Fransada konserler verdi.
INNAnın sonbaharda çıkarmaya hazırlandığı “YO” albümünün prodüktörlüğünü David Ciente yaptı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık