Hidayet Türkoğlu Nikah Şahidi Oldu

Öncü-Nurlana Kılıç çiftinin nikahlarını Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza kıydı. Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu genç çiftin nikah şahidi oldu.

Hidayet Türkoğlu Nikah Şahidi Oldu
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 8:51
Öncü-Nurlana Kılıç çiftinin nikahlarını Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza kıydı. Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu genç çiftin nikah şahidi oldu.
Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıçın oğlu Öncü Kılıç, yaşamını Azerbaycanlı Nurlana Musayev(Kılıç) ile birleştirdi.
Erdek eski kamplar yolundaki bir restaurantta gerçekleşen nikaha Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan da katıldı.
Merkezi İzmirde olup Antalya ve Adanada şubeleri bulunan Banvit Basketbol Akademileri kurucusu Öncü Kılıç ile dans öğretmeni Nurlana Musayev Kılıçın nikâhlarını Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza kıydı. 26 yaşındaki gençlerin nikah törenlerine seçkin bir konuk topluluğu katıldı.
Nikah şahidi olup genç çifti kutlayarak mutluluklar dileyen Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.
Türk basketbolunun Avrupanın en kaliteli ligleri arasında yer aldığına dikkati çeken Türkoğlu, “Türk basketbolunda hem çok genç, hem de deneyimli oyuncular var. Bu arada çok kaliteli antrenörlere sahibiz. Bu yıl, üçü Euroleague olmak üzere çok sayıda takımımız Avrupada mücadele edecek. Bu takımlarımızın Avrupada başarılı olmalarını diliyorum. Ekim ayında başlayacak ligimizde yer alacak takımlara başarı dileklerimi iletiyorum. Amacımız, ligimizin kalitesini ve izlenme oranını artırmayı hedefliyoruz.”dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık