Grup İmera Seydişehirde Sahne Aldı

Konyanın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Seydişehir Kalkınma Şöleni kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde Grup İmera sahne aldı.

Grup İmera Seydişehirde Sahne Aldı
  • 14 Ağustos 2018, Salı 13:36
Konyanın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Seydişehir Kalkınma Şöleni kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde Grup İmera sahne aldı.
Şölenin dördüncü günü konuğu Karadeniz müziğinin son yıllarda yetiştirdiği en beğenilen topluluklarından olan Grup İmera, Seydişehirde sevenleriyle buluştu. Bitmeyen Sevda, İmera Fera, Emri Olur, Vazgeçtim gibi dillerden düşmeyen şarkıları seslendiren grup, alanı dolduran müzikseverleri coşturdu. Grup İmeraya seslendirdikleri şarkılarda eşlik eden vatandaşlar, grup solistlerinin sahnedeki kemençe ve tulum şovları eşliğinde alanda horon teperek gönüllerince eğlendi.
Karadenizlilerin hızlı ve kıvrak tempoya alışık olduğunu kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal Arkadaşlarımız bize güzel bir gece yaşattı. Karadenizliler bu kadar hızlı ve kıvrak dansa belki alışık. Ama biz Konyalılar bu kadar hıza alışık değiliz. Performansınız için teşekkür ediyor başarılar diliyorum dedi.
Festival kapsamında Grup İmera konseri öncesinde Karadeniz Halk Oyunları gurubu gösterileri de alanı dolduranlar tarafından ilgiyle izlendi. Konser sonunda Karadeniz Halk Oyunları grubuna AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Grup İmeraya Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından plaket takdim edildi.
Grup İmera konserine Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, STK başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, belediye meclis üyeleri , muhtarlar ve vatandaşlar katıldı

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık