Ferhat Göçer Çorluda Sahne Aldı

Tekirdağın Çorlu ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla ünlü sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı.

Ferhat Göçer Çorluda Sahne Aldı
  • 30 Ekim 2018, Salı 9:37
Tekirdağın Çorlu ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla ünlü sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Çorlu ilçesindeki Cumhuriyet Parkında düzenlenen Ferhat Göçer konserine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, davetliler ve çok sayıda Çorlulu müziksever katıldı.
Yaklaşık iki saat süren konser boyunca etkileyici performansı ile Çorlululara unutulmaz bir gece yaşatan Ferhat Göçer, sevilen şarkılarını vatandaşlarla bir ağızdan söyledi. Cumhuriyet Bayramı coşkusunun tavan yaptığı konserde Çorlulu vatandaşlar, Ferhat Göçerin şarkıları ile doyasıya eğlendi.
Konserin sonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ferhat Göçerin böylesine anlamlı bir günde Çorluda bulunmasından dolayı memnun olduklarını ifade ederek sanatçıya çiçek takdim etti.
Görsel şölene dönüşen havai fişek gösterilerinin de yapıldığı konser öncesi fener alayı düzenlendi. Marşlar eşliğinde Atatürk Heykel Meydanından konser alanına kadar ellerinde meşalelerle yürüyen binlerce vatandaş, Cumhuriyet değerleri ile yüce önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının hatırasına sahip çıktı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık