Dilan Çıtak: Keşke Beni Rakip Olacağim Kişilerle Yan Yana Getirseler

İbrahim Tatlısesin kızı Dilan Çıtak, kendisini Aleyna Tilki ile kıyaslayanlara katıldığı programda yanıt verdi.

Dilan Çıtak: Keşke Beni Rakip Olacağim Kişilerle Yan Yana Getirseler
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 12:30
İbrahim Tatlısesin kızı Dilan Çıtak, kendisini Aleyna Tilki ile kıyaslayanlara katıldığı programda yanıt verdi.

İbrahim Tatlısesin kızı Dilan Çıtak TRT FMde Michael Kuyucunun programında kendisini Aleyna Tilki ile kıyaslayanlara yanıt verdi. Dilan, Aleyna Tilki ile ilgili hiçbir şey söylemedim. Sadece tıklanma konularında yaşanan tartışmaların baş mimarı olduğu için tarzı bana uygun değil dedim şeklinde açıklık getirdi. Aleyna Tilki ile kendisi arasında polemik oluşturulmaya çalışıldığını kaydeden Dilan, Keşke beni rakip olabileceğim kişilerle yan yana getirseler dedi.

Öncelikle benim kimseyle polemik yapma derdinin olmadığı için isim vermenin yanlış olduğunu söyleyen Dilan Çıtak, Gereksiz yere böyle bir isim kullanıp çok önemsiyormuşum ya da çok değerliymiş gibi prim yaptırmam kimseye. Bundan dolayı da gerçekten beğenmediğim birisi varsa adını söylemem. Katıldığım bir programda Aleyna Tilki olayı çok abartıldı. Bana beğenmediğim isimleri sordular. Ben beğenmediğim isimleri söylemedim, beğendiğim isimleri saydım; İdo, Edis, Sıla herkesi söyledim. Tabii ki kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Bana Aleyna Tilkiyi beğeniyor musun? diye sordular ifadelerini kullandı.

Kimsenin adıyla prim yapmaya ihtiyacım yok
Piyasada sesi olmayan, güzelliğiyle, magaziniyle bu işi yapan bir sürü şarkıcı olduğunu belirten Dilan, Ama kalkıp da ben bunun peşine düşmem, bu kadar zamanım yok. Benim yaşım daha çok genç ve daha ikinci singleımdayım. 60 yaşındaki bir insanın pişmanlığını oynamayacağım hiçbir zaman. Bedbaht bir durumda değilim ki ona buna sataşayım. Prim yapıyor dediler. Ben İmparator İbrahim Tatlıses gibi bir sanatçının kızıyken kimsenin adıyla prim yapmaya ihtiyacım yok. O yüzden böyle şeylere hiç gerek yok. Tarzı benim tarzım değil. Sesi var mı, yok mu konusunda ise; “Daha 18 yaşında ve 18 yaşındaki bir insanın olduğu kadar var, ama ilerleyecek dedim. Bunu aldılar başlık yaptılar ve Bu isim üzerinden prim yapıyor dediler. Ben isim vermem, bana soruldu yorum yaptım. Bu da Aleyna Tilkinin işine yaradı, her yerde konuşuluyor. Ben bu işe yıllardır emek veriyorum ve doğal olarak da bu durumdan rahatsız oldum. Keşke beni rakip olacağım kişilerle yan yana getirselerdi dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık