Cem Yılmazın Antalyadaki Söyleşisine Yoğun İlgi

Antalyada söyleşiye katılan ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendi oynadığı karakter dışında en beğendiği karakter ya da oyuncunun Şener Şenin oynadığı karakterler olduğunu belirterek, Geçmişimizdeki kahramanda oydu. Yan rol oynadığı filmlerde biz hep Şener abiyi tutardık. Kötü adamı bu kadar eğlenceli oynayabilen az insan vardır. Ufkumuzu açan biridir” dedi.

Cem Yılmazın Antalyadaki Söyleşisine Yoğun İlgi
  • 05 Ekim 2018, Cuma 18:36
Antalyada söyleşiye katılan ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendi oynadığı karakter dışında en beğendiği karakter ya da oyuncunun Şener Şenin oynadığı karakterler olduğunu belirterek, Geçmişimizdeki kahramanda oydu. Yan rol oynadığı filmlerde biz hep Şener abiyi tutardık. Kötü adamı bu kadar eğlenceli oynayabilen az insan vardır. Ufkumuzu açan biridir” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesince 55incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivalinde bu akşam sinemada 20nci yılı nedeniyle Yaşam Boyu Başarı Ödülü alacak olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, “Arif V 216”, “Pek Yakında” filminin AKM Aspendos Salonundaki gösteriminin ardından düzenlenen söyleşiye oyuncu Ozan Güvenle birlikte katıldı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türelinde katıldığı söyleşiye Antalyalılar büyük ilgi gösterdi. Film gösteriminde salon tıklım tıklım dolarken, söyleşiye katılmak isteyenler salonda içinde ve dışında uzun kuyruklar oluşturdu. Yekta Kopanın moderatörlüğünde seyircilerin sorularını yanıtlayan Cem Yılmaz, festivaller sayesinde sinemada beraber çalıştığı insanlarla bir araya geldiklerini kaydetti. 2002den beri Ozan Güvenle tanışıklıklarının olduğunu dile getiren Yılmaz, “20 yıl önce Ozan Güveni genç bir oyuncu olarak bir işte gördüm. Parlak olduğunu o zaman görebildim. Benim yapmak istediğim işlere aynı duygularla yapabilen biri. Farklı disiplinlerde işi ciddiyete alan, işi hafiflikle alan bir arkadaşım. 2002 de Gorada bir araya geldik. İşi çıkış sahip şekli ile çok özel bir aktördür” dedi.

Ceme ödül boşa verilmedi
Cem Yılmazın övgülerine karşısında Ozan Güven, “2002de Türkiyede değildim. Cemle arkadaş olmamın sebeplerinden biri de işini ciddiye alan bir olması ve ortak akıl ile hareket eden biri olması. Ne zaman jön olarak oynamaya kalksam yine 216 yazıyor. Ceme bu ödül boşuna verilmedi. Sette zor biridir ama film ile ilgili hazır gelirseniz zor değil ama hazır değilseniz çok zor olur. Onun setine hazır gitmek gerekiyor” ifadelerine yer verdi.
Bazı projelerinde teknik ekip bulmakta zorluk çektiğini dile getiren Cem Yılmaz, “Her seferinde sıfırdan başlıyoruz. Bu da belli kusurlara neden oluyor. Pahalı bir film yaptık ama dünya ortalaması göre pahalı değil. Ama bize göre çok pahalı. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Düşük maliyetli film kalitesiz bir film değildir” dedi.

Şener Şene övgü
Arif V 216 bir filminin devamının çekilmesi ile ilgili Yılmaz, “Goradan 15 sene sonra devam filmi yaptık. O kadar güzel bir şey yapmışız ki insanlarda görme arzunu kaybetmemişiz. 15 sene sonra da neden olmasın” açıklamasını yaptı.
Kendi oynadığınız karakterler dışında en beğendiğiniz karakter yada oyuncu hangisi sorusuna Yılmaz, şu cevabı verdi:
“Şener Şenin oynadığı karakterleri severim. Geçmişimizdeki kahramanda oydu. Yan rol oynadığı filmlerde biz hep Şener abiyi tutardık. Şener Abiden yana oyumuzu kullanıyor. Kötü adamı bu kadar eğlenceli oynayabilen az insan vardır. Ufkumuzu açan biridir. Çok kıymetli.”

İki film
Ocak ayında vizyona girecek filmleri hakkında bilgi veren Yılmaz,“ Ocak ayında Ozanla filmlerimiz vizyona girecek. İki film bir seansta izleyeceksiniz. Farklı türden filmler “Kaçamak”, “İki arada”. Değişik seyirciyi bir araya getirme gayretindeyiz. Kara komik filmler başlığında. Yoğun bir Cem Yılmaza maruz kalacaksınız” dedi.

Pasta kesildi
Söyleşinin ardından Yılmaza, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel çiçek takdim etti.
Öte yandan sahnede Cem Yılmazın sinemada 20. Yılını geride bırakması adına pasta getirildi. Pastayı kesen Yılmaz, “20 yılımı evde de kutlayabilirdim ama burada kutlamak ayrı bir güzel oldu“ dedi.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık