Antalyalılar Cumhuriyet Bayramını Yalınla Kutladı

Antalyalılar 29 Ekim coşkusunu ünlü sanatçı Yalın ile yaşadı. En sevilen şarkılarını Antalyalılar için seslendiren Yalın, Cumhuriyet Meydanını dolduran Antalyalılara muhteşem bir akşam yaşattı.

Antalyalılar Cumhuriyet Bayramını Yalınla Kutladı
  • 30 Ekim 2018, Salı 11:47
Antalyalılar 29 Ekim coşkusunu ünlü sanatçı Yalın ile yaşadı. En sevilen şarkılarını Antalyalılar için seslendiren Yalın, Cumhuriyet Meydanını dolduran Antalyalılara muhteşem bir akşam yaşattı.
Antalya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı Konserinde sevilen sanatçı Yalın sahne aldı. “Cumhuriyetimizin 95inci yılını hep birlikte, el ele gönül gönüle kutlayalım” çağrısı yapan Büyükşehir Belediyesinin davetine on binlerce Antalyalı eşlik etti. Ünlü pop yıldızı Yalın geçmişten günümüze sevilen şarkılarını Antalyalılarla birlikte söyledi. Cumhuriyet Bayramı konserinde Antalya Valisi Münir Karaloğlu, eşi Sevim Karaloğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve eşi Ebru Türel de Antalyalıları yalnız bırakmadı.

Cumhuriyeti birlikte yaşatacağız
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eşi Ebru Türel ile birlikte sahneye çıkarak Antalyalıları selamladı. Konserde Menderes Türel, “Sevgili Antalyalılar Cumhuriyetimizin 95inci yıl dönümü hepimize kutlu olsun. Böylesine anlamlı bir günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürke ne kadar minnet duysak, ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu Cumhuriyeti Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları kurdular, bizlere emanet ettiler. Hep birlikte yaşatacağız, Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır. Gazinin bizlere çizdiği muasır medeniyet çizgisinin üzerine çıkmak için çok çalışıyoruz, çok çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın söylediği gibi bu topraklardaki son şaheserimiz olan Cumhuriyete hep birlikte sahip çıkacağız. Cumhuriyet Bayramı hepimize kutlu olsun” dedi. Başkan Türel konuşmasının ardından eşi Ebru Türel, Vali Münir Karaloğlu, eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte ünlü sanatçıya çiçek takdim etti.

Yalından övgü
Konseri Antalyalılarla birlikte izleyen, şarkılara eşlik eden Vali Karaloğlu ve Başkan Türeli gören Yalın ise “Bazı illerde görüyorum, protokol ve halk farkı yerlerden konserleri takip ediyor. Hatta protokol yüzünden insanlar konseri izleyemiyor. Buradaki tablo çok güzel. Başkanımız ve Valimiz halkın içinde konseri izliyor. Çok mutlu oldum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık