Aleyna Tilki Zonguldakta Hayranlarını Coşturdu

Zonguldakın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Festivalinde sahne alan Aleyna Tilki, şarkılarıyla konsere gelenleri coşturdu.

Aleyna Tilki Zonguldakta Hayranlarını Coşturdu
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 15:44
Zonguldakın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Festivalinde sahne alan Aleyna Tilki, şarkılarıyla konsere gelenleri coşturdu.
Gülüç Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Gençlik Festivali gerçekleştirdi. Karadenizli Tahsin Taşkın sahnede sunuculuk yaparken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın konuşmasını taklit etti. Gecede Zonguldaklı sanatçı Tansel Karaduman da sahneye çıktı.
Tansel Karaduman konserinin ardından Aleyna Tilki sahneye çıktı. Tilkinin sahneye çıkmasıyla beraber kalabalık coşku dolu bir karşılama yaptı. Zonguldak, Ereğli, Alaplı, Bolu, Düzce gibi çevre illerden de yaklaşık 20 bin kişi Aleyna Tilki konseri için Gülüçe geldi.
Genç sanatçı ‘O sen olsan bari, ‘Cevapsız Çınlama ve ‘Yalnız Çiçek şarkılarının yanı sıra birçok eseri hayranları için seslendirdi.
Gülüçü Zonguldakın parlayan yıldızı yapmaktan onur ve gurur duyduğunu söyleyen Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, en güzel festivallerin Gülüçte olacağını söyledi. Demirtaş konuşmasında, “Değerli misafirler, bugün akşam aramızda değerli belediye başkanlarımız, ilçe emniyet müdürümüz, değerli muhtarlarımız, belediye meclis üyelerimiz ve uzaktan yakından gelen tüm misafirlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, hoş geldiniz diyorum. Son dönemde devletimizin ve milletimizin ekonomik sıkıntıları var. Okullar açılıyor, gençlerimize güzel bir eğlence yapalım. Ama dediler ki ‘Aleyna Tilki Gülüçe gelmez bugün Aleyna Tilki burada. Biz getireceğiz dedik, sizlere söz verdik. Göreve geldiğimde dedim ki ‘benim adım hizmet, en güzel hizmetler Gülüçte olacak, en güzel festivaller Gülüçte olacak. Yaptığımız hizmetler belli. Bize sponsor olan başta Türk Metal Sendikası Başkanı Pevrul Kavlaka, Engin Aygün ve tüm sponsorlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Bugün buradan Zonguldak, Ereğli, Akçakoca, Karasu, Alaplı, Bolu, Düzce, Adapazarına kadar uzandık. Gülüçü Zonguldakın parlayan yıldızı yaptık. Bundan da son derece onurlu ve gururluyum. Gülüç halkına buradan sesleniyorum. Her türlü hizmetlerin arkasındayım. Bundan sonra en güzel eğlence ve festivaller Gülüçte olacak. Bu akşam sahne alan Tahsin Taşkın, Tansel Karaduman ve dünya yıldızı olma yolunda ilerleyen Aleyna Tilkiye teşekkür ediyorum. Yolu ve bahtı açık olsun” ifadelerine yer verdi.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş genç sanatçıya üzerinde kendi resminin yer aldığı plaket ve çiçek takdim etti.
Yaklaşık 2 saat süren Aleyna Tilki konseri, havai fişek gösterisi ile son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık