Amatör Spor Kulüplerine Destek

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, ilçedeki amatör spor kulüplerine maddi destekte bulundu.

Amatör Spor Kulüplerine Destek
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 11:19
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, ilçedeki amatör spor kulüplerine maddi destekte bulundu.
İlçede faaliyet gösteren Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü, Gediz Gençlik Kulübü, Muhipler Fatih Spor Kulübü, Gediz Dayınlar Spor Kulübü ve Gediz Gücü Spor Kulüpleri Başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Akçadurak ile Belediye Meclis Üyeleri Erol Altıntaş, Hikmet Vuran ve Şerif Ahmet Demir, kulüp başkanlarına maddi destekte bulundu.
Başkanlardan spor kulüplerinin sorunlarını dinleyen Başkan Akçadurak, belediye olarak spor kulüplerine ellerinden geldiği kadar destek verdiklerini belirtti.
Akçadurak, “Amatör spor kulüpleri çocukların ve gençlerin spor yapması için imkânlar sağlamakta, onların ahlaklı, sorumlu, düşünen ve kendi kararlarını veren özgür bireyler olarak yetişmeleri için gayret sarf etmektedirler. Sahalarımızın ve spor tesislerimizin bakımlarını da rutin olarak yapıyoruz. Tüm spor kulüplerimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Amatör Spor Kulüp Başkanları da Belediye Başkanı Muharrem Akçaduraka kulüplerine ve amatör spora verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.(EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık