Ünlü Sunucu Ebru Akel Ve Oğlunun Piknik Keyfi

Ünlü sunucu Ebru Akel, oğlu Eren ile birlikte ‘Akbatı Pikniğinde haftasonunun tadını çıkardı.

Ünlü Sunucu Ebru Akel Ve Oğlunun Piknik Keyfi
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 9:40
Ünlü sunucu Ebru Akel, oğlu Eren ile birlikte ‘Akbatı Pikniğinde haftasonunun tadını çıkardı.
Akbatı Alışveriş Merkezi, 7nci Yaşını kutlamak için gerçekleştirdiği ‘Akbatı Pikniği ile misafirlerine keyif dolu bir gün yaşattı. Yazın son günlerinde festival havasında yaşanan kutlamaya ünlü sunucu Ebru Akel, oğlu Eren ve yakın arkadaşı Oylum Seçin ile katıldı. Piknikte sahne alan Geveze ve Orkestra Fazla Mesainin ardından Pinhani de sevilen şarkılarını misafirlerle birlikte söyledi. Festival Parkta düzenlenen piknik, konser ve kukla gösterisiyle kutladı.
“Şehrin içinde bu tarz mekanların olması bizler için çok değerli”
Festivale güzel sunucu Ebru Akel, oğlu Eren ile katıldı. Oğluyla tüm gün güzel havanın ve pikniğin keyfini çıkaran Akel, “Çocuklar için ne yazık ki özellikle hafta sonlarında yapabileceğimiz çok fazla etkinlik bulamıyoruz. Dolayısıyla burası harika olmuş. Piknik alanı çok doğal. Şehrin içinde bu tarz mekanların olması bizler için çok değerli. Festival havasında gerçekleşen piknik özellikle bu sebeple çok iyi geldi” dedi.
Ünlü oyuncu Nilgün Belgünün kızı Oylum Seçin de festivale katılanlar arasındaydı. Oylum Seçin yakın arkadaşı olan Ebru Akel ile sohbet ederken, Akelin oğlu Eren de kukla gösterisini izledi.
Gün boyu süren aktivitelerin ardından Türkiyenin en başarılı radyo programcılarından ‘Geveze ve ‘Orkestra Fazla Mesai sevilen şarkıları ile sahne aldı. Müzik dünyasında özel bir yere sahip olan ‘Pinhani yeni albümünden ‘Beni Sen İnandır parçasını dinleyicilerle hep bir ağızdan söylerken, en sevilen şarkılarından ‘Hele Bi Gel ile herkesi coşturdu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık