Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosuna Büyük İlgi

Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosunun, Erdemli Belediyesince bu yıl ilki gerçekleştirilen Ayaş Antik Tiyatro Festivalinde sahnelediği ‘Çılgın Köy adlı tiyatro oyunu beğeniyle izlendi.

Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosuna Büyük İlgi
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 12:35
Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosunun, Erdemli Belediyesince bu yıl ilki gerçekleştirilen Ayaş Antik Tiyatro Festivalinde sahnelediği ‘Çılgın Köy adlı tiyatro oyunu beğeniyle izlendi.
Roma döneminden kalma önemli bir eser olan 2 bin yıllık Ayaş Kentindeki Ayaş Sahil Sahnesinde izleyiciyle buluşan Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, sergiledikleri profesyonel oyunculuğun yanı sıra sahne dekoru ve oyuncu kostümleriyle de tiyatro severlerden tam not aldı.
Üstün Dökmenin yazdığı ve Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Topuzun yönettiği 60 dakikalık komedi oyunu, seyirciyi kahkaya boğdu.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosunun böyle bir organizasyonun içerisinde yer almasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
Belediye olarak her zaman sanata, sanatçıya ve kültürel değerlere sahip çıktıklarını ve bunun en güzel örneğini de tiyatro ve halkoyunları topluluğunu kurarak gösterdiklerini vurgulayan Tuna, Mersine kazandırdıkları Cumhuriyet Meydanı, çok amaçlı Kültür Merkezi ve Amfi Tiyatronun, tiyatro gösterilerine, konserlere, ulusal ve uluslararası sanatçıların sergi ve panelleri ile konferanslara ev sahipliği yaptığını vurguladı.
Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosunun, yeni sezonda da ücretsiz olarak sergileyecekleri birçok tiyatro oyununu vatandaşların beğenisine sunacaklarının bilgisini veren Tuna, “Toroslar Belediyesi olarak şehir tiyatromuz ile hemşerilerimize ve çocuklarımıza tiyatroyu sevdirmeye ve ücretsiz açtığımız kurslarda geleceğin tiyatro sanatçılarını yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık