Torna Gösterileri Beğeni Topladı

Tepebaşı Belediyesi tarafından bu yıl 12ncisi düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu kapsamında gerçekleştirilen torna gösterileri vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Torna Gösterileri Beğeni Topladı
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 16:19
Tepebaşı Belediyesi tarafından bu yıl 12ncisi düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu kapsamında gerçekleştirilen torna gösterileri vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Gösteriler kapsamında Kınıklı pişmiş toprak ustası Osman Menteşin Doktorlar Caddesi, Hamamyolu Caddesi ve Espark AVM önü gibi kentin işlek noktalarında gerçekleştirdiği gösterilerde Menteş, marifetlerini Eskişehirliler için sergiledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve açık havada gerçekleştirilen gösterilerde Menteş, kendisini izleyen çocukların isteğini de kırmayarak onlara küçük vazolar ve kupalar üreterek hediye etti. Gösterileri ilgi ile izleyen vatandaşlar da Menteşe ve Tepebaşı Belediyesine etkinliklerden ötürü teşekkürlerini iletti.
Sempozyum süresince etkinlikler hız kesmeyecek
Sempozyum alanında sanatçılar tasarladıkları eserler üzerinde çalışmaya başlarken, yerel üreticilerin stantları da etkinlik süresince gezilebilecek. Açılacak sergiler de sanatseverlerin keyif almasına katkı sağlayacak. Uluslararası Karma Seramik Sergisi, Pişmiş Toprak Eserleri Fotoğraf Sergisi ve Tepebaşı Belediyesinin kardeş kent olduğu Almanyanın Treptow-Köpenick kentinde bulunan gar binası ile Eskişehir Garının benzerliklerini de ortaya koyacak olan Demiryolu Sergisi, Eti eski fabrika alanında beğeniye sunulacak.
Öte yandan etkinlikte Eskişehirli müzikseverler için birçok konser programı da gerçekleştirilecek. 4 Eylül Salı günü Mesut Girgin Eti eski fabrika alanında Eskişehirliler için sahne alacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık