Tenten Amerikada, Kitapçılarda Yerini Aldı

Yirminci yüzyıl Avrupa çizgi romanlarının en ünlüleri arasında sayılan Tentenin Maceraları dizinin yeni kitabı Tenten Amerikada ile Alfa Yayınlarından çıktı.

Tenten Amerikada, Kitapçılarda Yerini Aldı
  • 06 Temmuz 2018, Cuma 12:28
Yirminci yüzyıl Avrupa çizgi romanlarının en ünlüleri arasında sayılan Tentenin Maceraları dizinin yeni kitabı Tenten Amerikada ile Alfa Yayınlarından çıktı.
Yirminci yüzyıl Avrupa çizgi romanlarının en ünlüleri arasında sayılan Tentenin Maceraları serisine yeni katılan Tenten Amerikada kitabı raflarda yerini aldı.
Çizer George Remi, diğer ismiyle Hergénin başeseri sayılan Tenten karakteri, bu sefer Tenten Amerikada kitabının heyecan, mizah ve ince ayrıntılarla dolu sayfalarında okurlarına dünyayı dolaştırıyor.
1931de Chicagoda geçen Tenten Maceraları serisinin üçüncü bölümü olan Tenten Amerikada kitabında Tenten, Kongodayken ortaya çıkardığı suç örgütünün reisi Al Caponeu yakalamak ve Chicagoyu gangsterlerden temizlemek üzere Amerikaya gidiyor. Al Capone Tenten Maceraları serisinde boy gösteren tek gerçek kişi olma özelliği taşımakta.
Belçikalı bir gazeteci olan Tenten, köpeği Miluyla birlikte çıktığı her tehlikeli serüvende kahramanca işlere imza atar. Dünyanın her yerine, hatta Aya bile gider. Düştüğü tehlikeli durumlardan zekâsı ve şansıyla kurtulur. Dizinin farklı kitaplarında Tentene alaycı ve kaba kişiliğiyle Kaptan Haddok, icatlarıyla Profesör Turnösol ve sakar dedektifler Dupond ve Dupont eşlik ediyor.
Tentenin gerçek ya da kurgusal bir mekânda, mükemmel ayrıntılarla anlatılan serüvenleri Hergénin kusursuz çizgileriyle birleşerek bir çizgi romandan fazlasını veriyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık