Tekirdağda Bisanthe Uluslararası Kadın Ressamlar Çalıştayı Başlıyor

Tekirdağın Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Kadın Ressamlar Çalıştayı bugün başlıyor.

Tekirdağda Bisanthe Uluslararası Kadın Ressamlar Çalıştayı Başlıyor
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 9:59
Tekirdağın Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Kadın Ressamlar Çalıştayı bugün başlıyor.
Bisanthe Uluslararası Kadın Ressamlar Çalıştayı, 15-23 Eylül tarihleri arasında Kumbağ Sanat Galerisinde gerçekleştirilecek. Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mahpeykar Yönselin küratörlüğünde gerçekleşecek çalıştayda Arnavutluktan Shkurta Haxhıu, Ukraynadan Snegana Melnyk ve Kata Rudakova, İtalyadan Anita Monoscalco, Makedonyadan Gordana Vincic, Hindistandan Suchismita Sahoo, Bulgaristandan Lora Yaneva ve Rusyadan Anastasia Polozova eserlerini Tekirdağ için yapacak.

Tülin Onat onur konuğu olarak çalıştaya katılacak
Dünyanın dört bir yanından ressamların katılacağı çalıştayın onur konuğu ise Türkiyenin yanı sıra Avrupanın çeşitli ülkelerinde de birçok resim sergisi açarak ülkenin tanıtımına önemli katkıları olan ünlü Türk ressam Tülin Onat olacak. Çalıştay, sergi ile son bulacak. Çalıştayın tamamlanmasının ardından tüm eserler gerçekleştirilecek sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık