Taşköprünün Doğal Ve Beşeri Zenginlikleri Konulu Panel Düzenlendi

Kastamonunun Taşköprü ilçesinde “Doğal ve Beşeri Zenginlikleri” konulu panel düzenlendi.

Taşköprünün Doğal Ve Beşeri Zenginlikleri Konulu Panel Düzenlendi
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 17:22
Kastamonunun Taşköprü ilçesinde “Doğal ve Beşeri Zenginlikleri” konulu panel düzenlendi.
Taşköprü Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen panelin oturum başkanlığını Kastamonu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevgi Öztürk yaptı.
Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Sağlığı Ekonomisi ve İşletmeciliği Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Dr. Murat Polat, Taşköprünün Hayvansal Üretim Durumunun Kastamonudaki yeri ve önemi konusunda konuşma yaparken Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Selen Akan ise Hasat sonrası Taşköprü sarımsağın muhafaza ve depolama tekniği konusunda üreticileri ve dinleyicileri bilgilendirdi.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Tayyar Gürdal ve Roma Tre Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Luisa Musso da, “Pompeiopolisin Geçmişi, Bugünü ve Geleceği” konularında bilgiler aktardı.
Programın sonunda Taşköprü Kaymakamı Ahmet Nuri Demir ve Belediye Başkanı Hüseyin Arslan tarafından panelistlere çiçek ve plaket takdim edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık