Tarihi Kentler Birliği Buluşması Yarın Şanlıurfada Başlayacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçinin dönem başkanlığını yaptığı Tarihi Kentler Birliğinin Şanlıurfa buluşması yarın başlıyor.

Tarihi Kentler Birliği Buluşması Yarın Şanlıurfada Başlayacak
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 13:54
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçinin dönem başkanlığını yaptığı Tarihi Kentler Birliğinin Şanlıurfa buluşması yarın başlıyor.
Tarihi Kentler Birliği, Şanlıurfada buluşuyor. Büyükşehir, şehir, ilçe ve belde belediyelerinden oluşan 460 üyesi bulunan Tarihi Kentler Birliğinin Şanlıurfa buluşması için hazırlıklar tamamlandı. Dönem başkanlığını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçinin yaptığı Tarihi Kentler Birliği 21 Eylül Cuma günü davetlilerin kente gelmesi ile başlayacak. Nevali Otelde Şanlıurfa tanıtımını içeren sunumların yapılması ile başlayacak ilk günkü programlar daha sonra Tarihi Kentler Birliği Başkanı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, ÇEKÜL Vakfı ve TKB Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Sözenin açılış konuşmaları ile devam edecek. İlk günkü program akşam yemeğinin ardından sona erecek.
12 bin yıllık Şanlıurfada tarihe yolculuk
Buluşmanın ikinci gününü oluşturan 22 Eylül Cumartesi programı ise Tarihi Kentler Birliği Meclis Toplantısı ile başlayacak. Toplantının ardından birliğe üye belediye başkanlarına yönelik Şanlıurfa gezisi düzenlenecek. Şanlıurfa Müzesi, Kızılkoyun Nekropolü, Balıklıgöl, Hanlar Bölgesi, Tarihi Urfa Sokakları ve Kent Müzesinin ardından davetliler Çarmelik Kervansarayında buluşacak ve ikinci günkü programı tamamlanacak.
Başkanlara Göbeklitepe gezisi düzenlenecek
Programın üçüncü ve son gününü oluşturan pazar günü ise yine üye başkanlarına yönelik Göbeklitepe ve Harran gezisi düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın açıkladığı 100 günlük icraat programı içerisinde yer alan 12 bin yıllık Göbeklitepeyi ziyaret edecek olan TKB üyeleri bu gezilerinin ardından Şanlıurfa buluşması gerçekleştirilecek

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık