Samekte Yaz Kursları Devam Ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sapanca SAMEKte yaz kursları tüm hızıyla devam ediyor.

Samekte Yaz Kursları Devam Ediyor
  • 19 Temmuz 2018, Perşembe 15:05
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sapanca SAMEKte yaz kursları tüm hızıyla devam ediyor.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında (SAMEK) yaz kursları tüm hızıyla devam ediyor. Sapanca SAMEKte devam eden İngilizce ve Bilgisayar kursunda öğrenciler hem dil eğitimini geliştiriyor hem de bilgisayara yönelik tüm detayları öğrenme imkanı elde ediyor. İngilizce branşı eğitmeni Zeynep Bölükbaşı, “Şu an öğrencilerimle İngilizcede geniş zamanı işliyoruz. Geniş zamanla ilgili cümle yapılarını işledik, alıştırmalar yaptık ve okuma parçaları yapıyoruz. Bu şekilde her hafta zamanlar üzerinde 1 konu işliyoruz. Yaz kursu dönemimizi bu şekilde tamamlamayı umuyorum” dedi.
Bilgisayar kursu eğitmeni Aylin Güler ise, “Şu an öğrencilerimle birlikte Excelde formülleri görüyoruz. İlk olarak bilgisayarı kullanma ile başladık daha sonra word dosyasında uygulamalar ile menüleri gördük, Excelde de tablo oluşturma, formüller ve grafikleri işleyeceğiz. En son PowerPointte sunum oluşturup yaz kursumuzu tamamlayacağız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık