‘Retrospektif Temalı İlk Sergi Sanatseverlerle Buluşacak

KKTCde açılışı gerçekleşen Kıbrıs Modern Sanatlar Müzesi ilk sergisi ‘Retrospektifi sanatseverlerin beğenisine sunacak.

‘Retrospektif Temalı İlk Sergi Sanatseverlerle Buluşacak
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 13:25
KKTCde açılışı gerçekleşen Kıbrıs Modern Sanatlar Müzesi ilk sergisi ‘Retrospektifi sanatseverlerin beğenisine sunacak.
Yakın Doğu Üniversitesi Sanat Merkezi, koordinatörlüğünde Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr. Erdoğan Ergünün üstlendiği, Feryal Sükana ait Retrospektif Resim Sergisi KKTC Başbakanı Tufan Erhürmanın katılımıyla gerçekleşecek.
Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Binasında kurulan Yakın Doğu Üniversitesi Sanat Merkezi, Feryal Sükanın eserlerinden oluşan ilk serginin açılışı Başbakan Tufan Erhürmann katılımıyla 16 Ekim Salı günü saat 19:00da gerçekleşecek.
Sergi 16 Ekim-28 Ekim Tarihleri arasında saat 10:00-17:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Aynı anda birden çok sergi açılabiliyor
Dört adet sergi salonuna sahip Sanat Merkezinde, sadece resim değil, heykel, fotoğraf, plastik ve diğer sanat dallarına mensup sanatçıların da sergileri yer alacak. Aynı anda bir çok serginin açılabileceği Sanat Merkezi 4 farklı galeri mekanı ile hizmet veriyor. Sanata, sanatçıya ve izleyiciye saygı ilkesiyle kurulan aynı zamanda Kıbrıs Türk Kültür ve sanat dünyasında öncü bir rol oynayacak olan Yakın Doğu Üniversitesi Sanat Merkezi, her türlü sanat dalına kapılarını açan, sanatçıların ve sanatseverlerin bir araya geldikleri bir kültür merkezi olacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık