Park Afyon Avmde Halk Oyunları Gösterisi

Park Afyon Alışveriş Merkezi, halk dansları gösterilerine ev sahipliği yaptı.

Park Afyon Avmde Halk Oyunları Gösterisi
  • 28 Ağustos 2018, Salı 15:38
Park Afyon Alışveriş Merkezi, halk dansları gösterilerine ev sahipliği yaptı.
Büyük Taarruz ve Afyonkarahisarın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü kutlamaları, tüm coşkusuyla sürüyor. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından bu yıl 17ncisi düzenlenen Uluslararası Halk Oyunları Festivalinde coşku doruğa ulaştı. Çeşitli ülkelerden gelen halk oyunları ekipleri Afyonkarahisarlılara görsel şölen sunmaya devam ediyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kırgızistan, Makedonya, Romanya, Bulgaristan, Tüfem Ankara Halkoyunları, Söke Belediyesi Halkoyunları ekipleri ve Ankara Akademi Halk Dansları Topluluğu bu kez de Park Afyon Alışveriş Merkezinde sahne aldı. Kültürlerin kaynaştığı gecede, sırayla gösterilerini sergileyen ekipler tam not altı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festivalde ekipler kendi ülkelerinin ve yörelerinin oyunlarını sahneledi. Festivali ilgiyle izleyen Afyonkarahisarlılar, muhteşem bir görsel şölen yaşadı

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık